Rūšiuoti pagal:
Rodyti:

Dešra gaminama iš kiaulių bekonų mėsos, kemšama į natūralias kiaulių žarnas ypač ilgais apsukimais. ..

Populiarios, smulkaus malimo dešrelės tinkamos virimui, kepimui. Greita ir gardu. pristatymas n..

Kiaulienos išpjova (file) gardinama maltais juodaisiais pipirais. Rūkoma šaltu alksnio dūmu. Kiaulie..

Populiariausia dešra įmonėje, sukimšta po keletą apsukimų į natūralias kiaulių žarnas ir išrūkyta ka..

Kiaulienos mėsa, pagardinta puikiu prieskonių mišiniu, natūraliame žarnų apvalkale po 3-4 apsukimus...

Kepenų ir lašinukų vyniotiniai išverdami, slegiami, pjaustomi ir vakumuojami 0,4 - 0,7 kg svorio gab..

Kumpeliai su lašinukų sluoksniu pagardinami smulkintu česnaku ir maltais juodaisiais pipirais, smul..

Kumpeliai „trikampiniai“ gaminami iš bekono kumpio dalies, išpjaunant trikampinį kumpelį su esančiu..

Šiai dešrai naudojama kiaulienos kumpio mėsa. Dešros kemšamos i natūralias kiaulių žarnas po du apsu..

Rodoma nuo 1 iki 9 iš 27 (3 puslapių)