Rūšiuoti pagal:
Rodyti:

Dešra gaminama iš kiaulių bekonų mėsos, kemšama į natūralias kiaulių žarnas ypač ilgais apsukimais. ..

Šiai dešrai naudojama kumpinė mėsa. Kemšama į dirbtinį apvalkalą 30-50cm ilgio galais. Rūkoma šaltu..

Populiariausia dešra įmonėje, sukimšta po keletą apsukimų į natūralias kiaulių žarnas ir išrūkyta ka..

Kiaulienos mėsa, pagardinta puikiu prieskonių mišiniu, natūraliame žarnų apvalkale po 3-4 apsukimus...

Šiai dešrai naudojama kiaulienos kumpio mėsa. Dešros kemšamos i natūralias kiaulių žarnas po du apsu..

Dešra gaminama iš kiaulienos kumpinės mėsos, o lašinukai pjaustomi rankomis, kemšamos į natūralias ..

Naudojama kiaulienos mėsa ir nedidelė dalis vištienos mėsos, kuri suteikia dešrai minkštumo ir šveln..

Šiai dešrai mėsa ir lašinukai smulkiai sumalami, pagardinama prieskonių mišiniu ir kemšama nedidelėm..

Gamybai naudojama kumpinė mėsa. Kemšama į dirbtinį apvalkalą. Rūkoma karštu alksnio dūmu.pristatymas..

Rodoma nuo 1 iki 9 iš 9 (1 puslapių)